Slim Tenderloin Kebab Combo


(English)

For the grill lovers!

Kebab with mashed cauliflower and corn

Slim Tenderloin Kebab Combo

Ingredients:

400 gr. of tenderloin beef (cut in cubes)

Sliced vegetables (onions, green pepper, red pepper, etc.)

Mushrooms

Corn Cob

Liquid smoke

Unflavored almond milk

Pepper

Salt substitute

Italian Herbs

Preparation:

Kebab: Marinate the tenderloin cubes, the vegetables (cut in squares) and the mushrooms with half a tea spoon of salt substitute, black pepper and half a teaspoon of liquid smoke for around for 20 minutes. Then, form the kebab (with the stick) and cook them either in the grill or the kitchen.
Mashed cauliflower: Boil the cauliflower until it is soft (15 minutes approximately). Then, take them out of the boiling pan and blend them with non flavor almond milk. Add a little bit of italian herbs, salt substitute and white pepper to taste.
Corn Cob: Grill the corn cob with a little bit of the liquid smoke. Then add salt substitute to taste.

(Español)

¡Para los amantes de la parrilla!

Kebab with mashed cauliflower and corn

Combo de Pinchos Delgados de Lomito

Ingredientes:

400 gr. de lomito picado en cubos

Vegetales picados en cuadros (cebolla, pimentón verde, pimenton rojo,calabacín, etc.)

Champiñones

Mazorca

Humo líquido

Leche de almendra sin sabor

Pimienta

Sustituto de sal

Preparación:

Para las brochetas: Marinar (por 20 minutos minimo) los cubos de lomito con los vegetales picados en cuadros (cebolla, pimentón verde, pimenton rojo,calabacin y todos los que quieran) y los champiños enteros con media cucharadita de sal marina, pimienta y media cucharadita de humo liquido. Luego forma las brochetas y cocínalas a tu preferencia en plancha o parrilla.
Para el pure de coliflor: Hierve las ramitas de coliflor hasta que este blando (15 minutos aproximadamente); luego retíralas y procesa en la licuadora con leche de almendras. Añade un poco de hierbas italianas, una pizca de sustituto de sal y pimienta blanca.
Para la mazorca: Cocínala en la parrillera con humo liquido. Luego añade sustituto de sal al gusto

Related articles
Advertisements

3 thoughts on “Slim Tenderloin Kebab Combo

  1. Pingback: Beef Tenderloin in a Phyllo (Kreatopita) | The Great American Feast

Leave a Reply for the Fitness Gastronomy Enthusiasts

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s